Cabane & Camere

Cazare la Cabane în Borșa

Cele 10 căsuțe sunt de fapt 10 motive pentru care să te cazezi la Popasul Lu` Vodă din Borșa, Maramureș.

Ansamblu de 10 Căsuțe

Fiecare căsuță are o cameră foarte spațioasă, baie proprie cu pat matrimonial și canapea extensibilă. Pot fi cazate până la 4 persoane în fiecare cabană.

Camere - 1, 2, 3 sau 4 persoane

Pot fi cazate până la 4 persoane în fiecare cameră în care avem 1 pat matrimonial și o canapea extensibilă. Fiecare cameră are baie proprie, Tv, WiFi și dulap pentru garderobă.

Saună Umedă & Uscată

Accesul la sauna umedă sau uscată nu este inclus în prețul de cazare și se face cu programare. Dacă doriți să vă programați la una din saune, trebuie să anunțați acest lucru la recepție.

Fotografii Popasul Lu` Vodă

Unul din cele mai frumoase locuri de cazare din Borșa – Popasul Lu` Vodă.

Restaurant

Pe lista de restaurante în Borșa , Popasul Lu` Vodă se diferențiază prin amosfera relaxantă și preparatele pregătite cu atenție pentru a oferi o experiență culinară unică. La orice preparat cu păstrăv, folosim doar păstrăvi din bazinele proprii care se remarcă prin apa extrem de curată.

Terasă & Grădină

Terasele, grădina și foișorul din mijlocul gradinii precum și spațiul de joacă special conceput pentru cei mici sunt o oază de relaxare pentru oricine. Puteți medita la frumusețea naturii în susurul apei, vă puteți plimba și imortaliza momente unice în orice zonă. Totul este emenajat cu grijă.